Genoprette Sundhed Til Stort Set Enhver Sygdom Ved Hjælp Af Målrettet Bakterier!

r?dgivning om sundhed wellness sundhedsydelser


Rejser med fly fra lande, hvor de store ineffektive sygdomme er til stede som kolera, gul feber, pest og tyfus osv er endemiske for ikke-inficerede lande er så snart der er normalt overføres med i inkubationstiden for disse sygdomme. den administrative myndighed for sundhed kontrol af air traffic er baseret på den internationale sanitære regler af world health assembly i 1951. Den mutation, der antydede, at han havde en sygdom, der hedder Kiste-Siris syndrom. Men Patienten Nummer To ikke har denne sygdom, er de typiske symptomer, som sparsomme hår og hovedbund ufuldstændige pinky fingre. Så, læger, herunder Karen Gripp, der mødtes med To familie til at diskutere exome resultater, havde ikke rigtig overvejet det. Gripp blev endnu mere overrasket, da hun uploadet et billede af To ' s ansigt til Face2Gene app, som er udviklet af de samme programmører som har undervist Facebook til at finde dit ansigt i din vens billeder, udført millioner af bittesmå beregninger i hurtig rækkefølge—hvor meget skrå i øjet? Hvor snæver er, at øjenlåg revne? Hvor lavt er ørerne? Kvantificeret, udregnet, og bliver placeret til at foreslå den mest sandsynlige syndromer, der er forbundet med facial fænotype. Der er endda en "heat map" - overlay på foto, der viser, hvilke funktioner der er de vejledende match.


Osteoporose er i høj grad en tilstand, der kan forebygges. Starter i barndommen og gennem ungdomsårene er, når kvinder kan spille en væsentlig rolle i udviklingen af deres knogler.

Grunden er, at vores krop opbygge de fleste knoglemasse, indtil en alder af 30 år. Så ny knogle stopper med at danne og fokus på at fastholde, at knoglemasse. Der er visse risikofaktorer, en kvinde vil ikke være i stand til at kontrollere - at være kvinde, lille, tynd-udbenet ramme, etnicitet (hvid eller Asiatiske kvinder en større risiko). Men der er flere værktøjer, som kvinder kan bruge til at holde så meget knoglemasse som muligt - tilstrækkelig calcium indtag og D-vitamin , undgå rygning, undgå overdreven drikkeri, og gøre vægtbærende aktivitet.

Bly er anvendt i blyacetat til farvning af silke klud, Føre molybdat pigmenter, der anvendes i farvestoffer og Føre nitrat i bejdsemiddel i farvning og oxidationsmiddel i dyeingLead er en nervegift - det påvirker den menneskelige hjerne og kognitive udvikling, samt reproduktive system. Nogle af de typer af neurologiske skader forårsaget af bly er ikke reversibel. Specielt, det påvirker læse-og ræsonnement, evner hos børn, og er også knyttet til tab af hørelse, tale forsinkelse, balance problemer og voldelige tendenser.

Psykiske sygdomme forekommer langt hyppigere end mange mennesker er klar over. National Institute of Mental Health (NIMH), som anslår, at 43.4 millioner AMERIKANSKE voksne, eller næsten 18 procent af dem, i alderen 18 år eller ældre, havde en psykisk sygdom i 2015 - og dette tal omfatter ikke personer med et stof, der er brug lidelse. Angst forekommer hyppigst, efterfulgt af personlighed og humørsvingninger, herunder depression og bipolar lidelse. Attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD) er den mest almindelige udviklingsforstyrrelse, som påvirker omkring 9 procent af børn og 4 procent af alle voksne, rapporter NIMH.


Mange af de fælles autoimmun sygdom, symptomer, der er forbundet med DISSEMINERET sklerose, såsom svimmelhed, problemer med mental klarhed eller tåget uklarhed, humørsvingninger og blære eller tarm management problemer. Ændringer i din vægt, oftest præget af en forståelig vægtøgning tanke-om et tegn på spørgsmål sammen med din autoimmune system. Hos andre patienter de samme sygdomme vil medføre et vægttab. Dette gør det nemt at fastslå, hvorfor det kan således være svært at pin ned præcis sygdom, der udelukkende er baseret på symptomer.